Јавно комунално предузеће
ГРАДСКА ТОПЛАНА НИШ


Домаћинства


Градска топлана Ниш, услуге грејања пружа у 28.281 нишком домаћинставу, што представља површину од 1.581.053,36 квадратних метара. Кориснцима се фактурише период од 15. октобра до 15. априла, који се дели на 12 месеци. На тај начин Топлана својим корисницима олакшава плаћање трошкова грејања у зимском периоду.

Грејни дан у сезони почиње у 6:00 сати и траје до 21:00, петком и суботом грејни дан траје од 6:00 до 22:00, а недељом од 7:00 до 21:00.

Топлана домаћинства греје и за време зимских празника, па су домови Нишлија топли и у ноћима између 31. децембра и 01. јануара, између 06. и 07. јануара и у ноћи између 13. и 14. јануара.

 

online"online" захтев за meрење површине

online"online" захтев за meрење температуре

onlineЗахтев за испуштање воде

Приликом подношења захтева за  обуставу испоруке топлотне енергије потребно је да корисник достави следеће попуњене обрасце:

onlineЗахтев за обуставу испоруке топлотне енергије

onlineОдлука о предузимању радњи на обустави испоруке топлотне енергије на унутрашњој грејној инсталацији

onlineУпутство за утврђивање припадајућег дела заједничке потрошње

Приликом подношења захтева за  раскид уговора о снабдевању топлотном енергијом потребно је да корисник достави попуњен образац захтева држећи се упутства које се овде такође налази:

onlineЗахтев за раскид уговора о снабдевању топлотном енергијом

onlineУпутство за прибављање доказа о испуњењу доказа

Обрасци су сачињени у сарадњи са Секретаријатом за комуналне делатности и Секретаријатом за планирање и изградњу и у складу су са новом Одлуком Сл. лист града Ниша 39/2017 које можете наћи овде.

Последњи пут измењено 16.06.2017.

 
Developed by SMDesign